Stal van Eijk Schinveld
Stijlvolle foto van Stan van Eijk en Claudia Meyster stan van Eijk in actie Actie foto twee span, Stan van Eijk en Claudia Meysters Wedstrijd foto tweespan Stan van Eijk en
s

Huifkartochten en trouwhuifkar

Stal van Eijk is uw adres voor een mooie Huifkartocht door de Schinveldse bossen. Dat kan op een sportieve manier: met de marathonwagen (1 tot 4 personen) of op een wat rustiger manier: met de huifkar of de Jan Plezier. Onze huifkar en de Jan Plezier zijn geschikt voor groepen tot 16 personen.

U kunt ook een combinatie maken van een huifkartocht met een wandeling. U begint dan met een huifkar en stapt ergens onderweg uit. Al dan niet onder begeleiding loopt u dan terug naar het startpunt. Natuurlijk vergeten we de inwendige mens niet: wat dacht u van een High Tea, buiten eten of een keuze uit diverse diners? We brengen u dit in samenwerking met Biej de Tant i Sjilvend.

Neem voor meer vragen en tarieven contact op via http://stalvaneijk.nl/contact

Trouwhuifkar

We beschikken over een prachtige, meer dan 100 jaar oude zwarte Weense Victoria. Met een lage instap. Romantischer kunnen jullie je trouwdag niet beginnen! Bij slecht weer kunnen we hem overkappen zodat het bruidspaar deels beschut zit.

Graag maken we samen met jullie een passend arrangement waarbij we zoveel mogelijk rekening zullen houden met jullie wensen.